e-gazeta  |  redakcja  |  kontakt  |  reklama  |  opinie  |  studio espresso  |  partnerzy

Wałbrzyski Ośrodek Kultury
hosting zapewnia
gdzie kupić hosting
16.02.2019 r.
pogoda
Wałbrzych3°C
reklama

reklama

reklama

reklama

reklama

ogłoszenia drobne
Różne
Witam zajmuje się montażem anten satelitarnych i ich ustawianiem 607454261

Zamieszczono: 29.01.2019 r.
Nieruchomości
Sprzedam mieszkanie bez pośredników, o powierzchni 44.08 m.kw składające się z 2 pokoi, kuchni, łazienki, przedpokoju w mieszkaniu znajdują się dwie piwnice Jedna piwnica 3,61 m.kw druga piwnica 1.78 m.kw kuchnia 9.32 m.kw pokój 10.38 m.kw pokój 17.45 m.kw łazienka 3.73 m.kw przedpokój 3.20 m.kw Mieszkanie do odświeżenia,wymienione nowe okna i drzwi wejściowe .w łazience wymieniony bojler do wody, centralne ogrzewanie na węgiel. Możliwość założenia ogrzewania gazowego. Niski czynsz 57.30 zł remontówka 44,08 zł.W mieszkaniu internet,telefon i kablówka ,miejsce na samochód .podwórko i ogródek należy do wspólnoty. w miejscowości Wałbrzych Mieszkanie znajduje się na dzielnicy Śródmieście na ul 1 Maja koło rynku zielonego ,,koło domu przestanek,blisko sklepy markety rynek ratusz ZUS teatr kino filharmonia muzeum fabryka porcelany. cmentarz Zapraszam na prezentację! tel. 694680043

Zamieszczono: 11.02.2019 r.
Różne
Grawer-Rytownik w Szkle Krzysztof Jan Gogolewski z Nowego Siodła (były Starszy Mistrz w Zawodzie Grawer w WCKiS Zamek Książ) przyjmie zlecenia na zdobienie Szkła i Kryształów (napisy na kieliszkach, wazonach, sztychy na szkle ryte diamentem). Tylko poważne oferty: Tel: 788929983 lub 574251641

Zamieszczono: 13.02.2019 r.
Różne
Witam startuję w Wałbrzychu z akcją mającą za zadanie rozdawanie ciepłych posiłków ludziom potrzebującym. Dlatego my również potrzebujemy pomocy jeśli jest ktoś kto prowadzi jakiś lokal gastronomiczny lub sklep spożywczy i ma jedzenie bezmięsne z kończącym się terminem ważności lub ma na tyle dobre serce żeby pomóc to będziemy bardzo wdzięczni (głównie warzywa wszelkiego rodzaju i pieczywo) nie pogardzimy również plastikowymi sztućcami i miseczkami. Kontakt pod adresem mailowym antifawch@gmail.com

Zamieszczono: 11.02.2019 r.
Różne
Kupie osobowe i busy od 2000r Wystarczy sms 500-247-769.Dojeżdżamy natychmiast.Kupimy też każdego Mercedesa Sprintera 1996-2015

Zamieszczono: 04.02.2019 r.
Usługi
Pranie Tapicerek meblowych i samochodowych. Czyszczenie dywanów i wykładzin. Usługi dla domu i biura Wałbrzych | Świdnica | Jelenia Góra i okolice +48881719201

Zamieszczono: 14.01.2019 r.
Usługi
Obsługa Prawna Podmiotów Gospodarczych(z uwzględnieniem spraw cywilnych, prawa pracy,podatkowych, występowanie przed sądami, organami podatkowymi). tel. 792560599

Zamieszczono: 18.01.2019 r.
Różne
Kupie zboża : pszenicę, pszenżyto, owies, jęczmień, żyto, proso, groch żółty, kukurydzę suchą, łubin, gorczycę, zboża z przeznaczeniem na gorzelnię. Wymagane ilości min 20t zapewniam transport tel. 691278002

Zamieszczono: 08.01.2019 r.
Usługi
Montaż i ustawianie anten satelitarnych w najlepszej cenie i w najkrótszym czasie Tel 606 937 229

Zamieszczono: 04.01.2019 r.
Różne
Kupię stare odznaki, odznaczenia, medale, ordery, wpinki,orzełki itp.: wojskowe oraz cywilne, dyplomy, zaświadczenia i legitymacje związane z nadaniem odznaczeń, zdjęcia o tematyce wojskowej, inne pamiątki i starocie związane z wojskowością i służbami mundurowymi. telefon: 518 507 460 e-mail: wojskowe-odznaki@wp.pl

Zamieszczono: 11.12.2018 r.
Różne
Skup aut 24h Gotówka i umowa zawsze od reki. Nie Skupujemy aut z przeznaczeniem na złom.Proszę zapisać nasz nr telefonu 500-247-769.Zawsze aktualne. Wystarczy sms .Oddzwonimy.Pracujemy 7 dni w tygodniu.Dojeżdżamy w dniu zgłoszenia. Kupimy również każdego Mercedesa Sprintera

Zamieszczono: 23.01.2019 r.
Różne
Kupię stare odznaki, odznaczenia, medale, ordery, wpinki,orzełki itp.: wojskowe oraz cywilne, dyplomy, zaświadczenia i legitymacje związane z nadaniem odznaczeń, zdjęcia o tematyce wojskowej, inne pamiątki i starocie związane z wojskowością i służbami mundurowymi. telefon: 518 507 460 e-mail: wojskowe-odznaki@wp.pl

Zamieszczono: 18.12.2018 r.
Usługi
Witam ZAJMUJĘ SIĘ MONTAŻEM ANTEN SATELITARNYCH i ich USTAWIANIEM. 607454261

Zamieszczono: 15.02.2019 r.
Usługi
Chcesz mieć pewność, że Twój wniosek o kredyt zostanie rozpatrzony pozytywnie? Nie wiesz co należy zrobić, by zwiększyć swoją szansę na kredyt czy konsolidację ciążących Ci zadłużeń? Zachęcamy do zainteresowania się o korzyściach, jakie niesie nasza oferta. Uzyskaj atrakcyjny kredyt gotówkowy do 200 tys. Teraz będziesz w stanie spłacić wcześniej zaciągnięte pożyczki z pomocą jednej niższej raty. Zapraszam do kontaktu telefonicznego. 796520126

Zamieszczono: 11.02.2019 r.
DODAJ OGŁOSZENIE
OPINIE
Tomasz Wieczorkowski (17.07.2018 12:41)
Profesjonalnie, sumiennie, kompetentnie. Zwłaszcza kontakt z naszym opiekunem - Panią Małgorzatą, mogę postawić za wzór relacji biznesowych, jakie życzyłbym sobie widzieć u pozostałych swoich kontrahentów - 10/10 - POLECAM!
John Cotton Europe (26.06.2018 13:58)
Współpraca układa się bez zarzutu. Bardzo dobry kontakt i życzliwość. Pozdrawiamy.
Bank Pocztowy (22.06.2018 11:51)
WItam. Współpraca na duży \"+\", miła obsługa i elastyczne podejście do klienta :)
MOTOMARKET (21.06.2018 14:55)
Bardzo profesjonalna obsługa Pani Małgorzaty Super kontakt szybka realizacja Bardzo polecamy.
heapmail Internet Solutions sp. z o.o. (21.06.2018 12:32)
Dziękujemy za współpracę i zdecydowanie polecamy!
Ananasshop.pl (21.06.2018 09:01)
Polecam współpracę z tygodnikiem 30 minut.



DODAJ OPINIĘ:



Imię i nazwisko lub nazwa firmy *:
E-mail *:
Opinia *:
Przepisz kod z obrazka *:


Zapowiadane na naszych łamach ubiegłotygodniowe spotkania kontrolne z udziałem AZS-u PWSZ oraz Górnika przyniosły cenne wygrane wałbrzyszan. Szczególnie imponujące wyniki zanotowały akademiczki, które w dwóch weekendowych sparingach zdobyły aż 12 bramek. 

Ubezpieczenie na życie to produkt, nad którym powinien zastanowić się każdy z nas, ponieważ pracujemy coraz więcej, żyjemy w dużym stresie, mamy rodzinę na utrzymaniu, kredyt do spłacenia, planujemy przyszłość. Jeśli chcemy zabezpieczyć się na przyszłe lata – polisa na życie z pewnością bardzo nam w tym pomoże.

dom seniora wałbrzych - parki technologiczne - prawo jazdy Wałbrzych - stomatolog wrocław - Zespół muzyczny Wałbrzych